Povratak retro TVa

Povratak retro TVa

Povratak retro TVa

Mogli bi sada razglabati o tome koliko je vrijeme globalizacije uništilo kreativnost, maštovitost i inventivnost i koliko u svim poljima umjetnosti, dizajna i života općenito posežemo za vintage idejama, jer svojih nemamo. Mogli bi, ali nećemo.

Umjesto toga predstavljamo još jednu ideju koja se zasniva na retro dizajnu – HDTV koji izgleda kao da je pronađen na tavanu na koji ga je netko bacio krajem pedesetih godina. Što se retro elemenata tiče dolazi u pet boja: Retro Red, Mid-century Yellow, Electric Blue, Doo-wop Purple i Cadillac Pink. Tu je i sat, kako je i znalo biti u tim danima, televizor ima vlastite nožice i veličine je samo 22“.

Od suvremenih elemenata treba spomenuti Full HD 1080p (što na 22“ i nije nešto bitno), ekran je klasični LED, 60Hz refresh rate, HDMI, composite i VGa ulazi i daljinski upravljač. Osim toga, zvuk je vrlo dobar što može zahvaliti i ugrađenom subwooferu.

I mala napomena: ipak je ovo kopija starog dizajna, stoga zaboravite tanke televizore koje možete objesiti na zid. Ovaj ima i treću dimenziju.