N1 televizija starta krajem rujna

N1 televizija starta krajem rujna

N1 televizija starta krajem rujna

N1 kabelska televizija, balkanski partner CNN-a, krajem rujna startat će s emitiranjem, a službenu prezentaciju programa imat će u Rovinju na Weekend Media Festivalu Specijalizirani informativni kanal, osim u Zagrebu, svoje centre imat će i u Beogradu i Sarajevu. Zagrebačku ekipu čini tridesetak ljudi, profesionalca koji su zanat pekli na HRT-u, Novoj TV i RTL-u.

Od Dubravka Merlića, direktora programa hrvatskog centra, preko voditelja i urednika jutarnjeg programa Tihomira Ladišića, Zorana Šprajca, urednika Dnevnika u 19 sati pa do novinara reportera Anke Bilić Keserović, Josipa Šarića, Vanje Kranic, Antonija Zavade, Katarine Brečić, Tine Kosor i Nine Kiseljak. Vijesti će ići svakih pola sata, vodit će ih Sandra Križanec i Mašenka Vukadinović koje su zadužene i za Dnevnik u 22 sata. U ekipi su još i Željko Matić kao urednik svih emisija, Ivana Dragičević producentica je vijesti, a Dunja Drvar Mazzocco zadužena je za vremensku prognozu u cijeloj regiji.

Nakon Dnevnika u 19 sati, svaki dan od ponedjeljka do četvrtka, u programu će se naći politički talk-show Pressing koji će se baviti aktualnom temom dana, a ovisno o tome iz kojeg centra će ići, ovisiti će i to tko će je voditi. Za vođenje su zaduženi direktori centara; Merlić iz Hrvatske, Jugoslav Ćosić iz Srbije i Amir Zukić iz BiH.