Prvi android smart TVi u Europi

Prvi android smart TVi u Europi

Prvi android smart TVi u Europi

Philips 8000 modeli su prvi Android bazirani televizori koji dolaze u Europu i Rusiju iz TP Vision-a .

TVi pružaju pristup Googleovim uslugama i mogućnostima, uključujući Google Chrome preglednik , YouTube, Google Movies , Google Music i Google pretragu . Prvi raspon Philips TVa pokreće Android u FULL HD rezolucijama za serije 8100 i 8200  i Ultra HD za seriju 8800 , koja će biti dostupna od drugog kvartala 2014 u Europi i Rusiji .

Philips TVi kombiniraju ponudu Google play-a i Philips Smart TVa uključujući i video na zahtjev preko Netflix , streaming glazbe preko Spotify i Cloud TV sa stotinama online TV kanala . Cloud Explorer pomoću Dropbox-a omogućuje sadržaja pohranjene u "cloudu" koji će se prikazati na velikom zaslonu televizora .

Android operativni sustav i quad -core ( 8100 , 8200 ) ili hexcore processori ( 8800 ) omogućit će potrošačima novo iskustvo igranja , videa na zahtjev te raznih aplikacija .

Na Android TVu vlasnici mogu iskoristiti širok izbor igara u Google Play , koji se proteže od casual i high - end igara . Kako bi se osiguralo najbolje iskustvo udobnosti igre može se upravljati pokazivačem ili putem zasebnog kontrolera .

YOUTUBE LINK